20 okt. 2011

Möss-kavalkad

Här följer några mössor jag har stickat och virkat. Först kommer en stickad mössa i garnet Frost, 75 % ull och 25 % polyamid. Den blev klar nu i veckan.


Virkad mössa i akrylgarn. Jag virkade den i dubbelt garn så den är riktigt tjock och god. Denna mössan eller ovan mössa är till en väninna, hon skall få välja någon av dem.


Nästa mössa har jag stickat i ett raggsocksgarn. Den matchar min röda skidjacka med svarta detaljer. Den stickade jag förra året (innan jag började blogga så därför kommer den på bild först nu).


Även denna mössa tillverkades förra året. Den är virkad i ett tjockt akrylgarn och matchar min finkappa i filt med broderier.


Nästa mössa och pannband är stickade i Järbo garnet Duo. Det blev garn över när jag stickat en tunikaväst. Mössan matchar min grönbeiga vardagsjacka.


Nämen vad är detta, har det smygit sig in en liten mus bland mössorna... Ja, ja, det är ju en möss-kavalkad så den kan väl få vara med.


Titt-ut

6 kommentarer:

 1. så många fina mössor du har gjort!! Jag stickar på en halsduk nu o så blir det flere 3kants sjalar..de är så läta att sticka framför TV´n. ha en bra helg.

  SvaraRadera
 2. Jättefina mössor, speciellt den med broderi =)

  SvaraRadera
 3. Oj så många fina mössor den ena finare än den andra och den lilla musen så söt Ha en bra helg/kram

  SvaraRadera
 4. Oj, oj så många fina mössor du gjort.

  Kram Birgit

  SvaraRadera
 5. Fin mösskavalkad och så klart att den lilla söta musen ska vara med. Har ingen favorit av dina mössor, jag gillar alla. God Helg

  SvaraRadera
 6. Hahaha musen är bara sååå söt. Alla mössor var fina men min favorit var den röda. Använder själv ofta järbos garner, de är både fina och lätthanterliga. Ha en fortsatt trevlig helg, kram

  SvaraRadera

Tack för din kommentar, kram Christel

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...