13 nov. 2011

Sjal, shorts, grytlapp & tidningar

...med andra ord en salig blandning.

Jag har stickat mig en luddig sjal alt. halsduk av en tråd luddigt svart garn och och en tråd flerfärgat akrylgarn. Den är både varm och dekorativ och passar till det mesta.

Mina systersöner har varit och hälsat på i helgen så nu har Chewbacca äntligen fått sina nya stickade shorts. Shortsen matchar den stickade västen som jag gjorde för några veckor sedan.

Min systerson Ludwig har virkat klart sin grytlapp i helgen. Sen broderade han märket "district" på grytlappen. district är ett kickboardmärke som Ludwig tycker är bra och önskar sig i julklapp. Visst är han superduktig. Grytlappen ska han ge till sin pappa idag på farsdag.Förra veckan fick jag en hel hög gamla handarbetstidningar av Lisa, min pappas fru. Där är massor av roliga mönster att sticka och virka. Önskar verkligen att jag hade mer tid att handarbeta. Ett stort tack Lisa!


6 kommentarer:

 1. Jättefin sjal!
  Vad duktig din systerson har varit.

  Kram Birgit

  SvaraRadera
 2. Å så härligt skön den ser ut att va din sjal. Så kul att bara bläddra i gamla handarbetstidningar man hittar alltid lite tips och ideer Ha en bra dag Kram

  SvaraRadera
 3. Bra jobbat Ludwig!!!! (å Christel också såklart :) )

  Kram Stina

  SvaraRadera
 4. Vilken gosig sjal!
  Så fin grytlapp också! Pysselanlagen går visst i arv! =)

  SvaraRadera
 5. Tack för era trevliga kommentarer. Visst är han jätteduktig Ludwig. Kram

  SvaraRadera
 6. va häftigt med gamla tidningar, jag hade nästan alla av dem..ser jag.. haha..Hade med dem till en kurs o det va flere som kopierade mönster ur dem.. allt gammalt kommer ju igen!..Din systerson va duktig..hälsa honom det!!!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar, kram Christel

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...