25 nov. 2012

Spiderman

Ännu en julklapp klar, en Spiderman- eller Spindelmanmössa. Det är så roligt att göra egna unika julklappar att ge bort.
 
Mössan är virkad och sen tovad. Sen har jag virkat ett spindelnät och ögon som jag sydde på. Det blev inte helt jämt men ganska bra ändå.
 
Spidermanhat Spindelmanmössa


8 kommentarer:

 1. Vilken jättefräck mössa. Den som får den blir säkert lycklig. Jag håller på med Pippimössor till alla mina barnbarn, stora som små. Roligt !!!
  Ha det gott ! //Eva

  SvaraRadera
 2. Åhh den va fin!! killen (el tjej) som får den blir nog glad!

  SvaraRadera
 3. Ahhhh.... va häftig. Fick igår veta att just Spiderman är en av flickornas bonuskusins favorit och en mössa vore perfekt som en "liten" julklapp. Att jag inte har tänkt på det. Jag antar att mönstret är ditt eget.... Något du har nedskrivet och har lust att dela med dig av? :))))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Lubbsen,
   Så roligt att du tycker om mössan :-). Den blev rätt så bra och jag är nöjd med resultatet. Denna gången kan jag tyvärr inte dela med mig av mönstret, jag har bara virkat och hittat på efterhand utan att skriva ner något. Ibland skriver jag ner mina mönster och ibland bara virkar jag fritt. Ha det bra. Kram Christel

   Radera
 4. Häftig skulle min sonson ha sagt om den mössan..

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 5. Tack tjejer för era fina kommentarer. Kram Christel

  SvaraRadera
 6. Jättefin mössa. Man ska inte störa sig på att det inte är helt perfekt. Mitt motto är: Världen är inte helt perfekt och inte jag eller mina handarbeten heller! Fast man vill ju att de ska bli så bra som möjlig, men småfel kan man se genom fingrarna med.
  / Katarina

  SvaraRadera

Tack för din kommentar, kram Christel

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...