26 feb. 2012

Virkad axelvärmare

Virkad axelvärmare i garnet Drops Delight, färg 11. Jag vann två nystan hos Marita som har bloggen Maritas Maskor. För att det skulle räcka till en axelvärmare köpte jag till ett nystan. 

Mönstret hittade jag i tidningen Kreativ stickning nr 15, modell 208. Virkade några varv extra och gjorde två hjärtan som dekoration. För att masktätheten skulle stämma använde jag virknål nr 4.

Garnet är fantastiskt vackert och mycket lättvirkat. Jag är verkligen helnöjd med resultatet. Som ni ser lyser vårsolen i skåne idag, härligt.






24 feb. 2012

Angry bird


Virkad Angry bird till min kompis Laila. Hon skall hänga den på sin väska så därför har jag gjort den liten och nätt, den är ca 5 cm hög.


19 feb. 2012

Virkat halsband


Virkat halsband med rosor och virkad hårklämma som matchar halsbandet. Keramikrosen är inköpt på hantverksmässan i Båstad.


Det går även att sätta hårklämman på halsbandet.


Virkad hårklämma.



14 feb. 2012

Alla hjärtansdag

Jag önskar er alla en fin alla hjärtansdag! Kram Christel




12 feb. 2012

Väskdekoration

Min kompis Helena är mycket förtjust i mitt godishalsband med engelsk konfekt och undrade om jag kunde göra ett godishänge till hennes väska. Så här blev det.


8 feb. 2012

Nyckelhållare

Veronica har beställt en virkad nyckelhållare i rosa och rött som skall hänga i dotterns klädskåp. Jag hade lite beslutsångest så jag virkade två olika. Det blev en rosa boll med fyra hjärtan och en Princesstårta. Det är ju alltid trevligt att ha något att skifta mellan.



4 feb. 2012

Verktygslåda & verktyg

Jag har virkat en verktygslåda, såg, skiftnyckel och en borrmaskin som Byggare Bosse (från tidigare inlägg) kan använda tillsammans med Jesper. JH är initialerna på min lillebrors son.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...