29 nov. 2012

Juluggla

Tovad liten juluggla med glittrande luva och öronhänge, gjord i garnet Eskimo.
 
 
Önskar er en skön helg och första advent!
 

25 nov. 2012

Spiderman

Ännu en julklapp klar, en Spiderman- eller Spindelmanmössa. Det är så roligt att göra egna unika julklappar att ge bort.
 
Mössan är virkad och sen tovad. Sen har jag virkat ett spindelnät och ögon som jag sydde på. Det blev inte helt jämt men ganska bra ändå.
 
Spidermanhat Spindelmanmössa


18 nov. 2012

Virkad ugglemössa

Med risk att bli tjatig, här följer ännu en ugglemössa. Denna gången virkad i garnet Drops Eskimo. Uppe på mössan virkade jag en "African flower". Jag tycker att färgerna är jättefina ihop.
 
virkad ugglemössa, crochet owl hat

11 nov. 2012

Zelina leker

 
Här är en bild och en film på min svägerskas katt Zelina när hon leker med den virkade ugglan. Efter ett tag blev hon trött och då tog jag några sköna bilder på henne.
 


4 nov. 2012

Kattleksak

Virkad kattleksak i form av en uggla med bjällror och kattmynta i magen. Sydde på några fjädrar som kanske kan locka till lek. Ugglan är en present som skall överlämnas nästa helg, det skall bli spännande att se hur katten reagerar.


I fredags var jag på Wrams Gunnarstorps julmarknad och köpte mig ett par tummvantar i skinn. För att göra dem mer personliga så dekorerade jag dem med två små virkade ugglor.
 

2 nov. 2012

Kakfest

Virkade kakor från boken "Stickcafé" (alla utom gräddbullen som är virkad på frihand utan mönster). Boken innehåller även recept på kakorna.
 
Gräddbulle, Chokladboll, Finsk pinne, Maräng, Nötkaka, Chokladcigarr och Dammsugare.
 
 
Trevlig helg!
Kram Christel
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...